Trek Food Truck Festival 2024 Amstelpark

door | jul 7, 2024 | Festivals | 0 Reacties

Home - Blogs - Festivals - Trek Food Truck Festival 2024 Amstelpark

Een Regenachtige maar Gezellige Dag op het Trek Food Truck Festival in het Amstelpark

op 2024-07-07 bezocht ik het Trek Food Truck Festival in het Amstelpark, en ondanks het slechte weer heb ik een prachtige tijd gehad. Regen of niet, dit festival is absoluut een aanrader!

Smullen van Gourmet Foodtrucks

Hoewel de regen ons niet bespaarde, maakten de heerlijke gerechten van de op het Trek Food Truck Festival aanwezige foodtrucks alles goed. Onder de kleurrijke paraplu’s stonden we in de rij voor een sappige gourmetburger en knapperige houtgestookte pizza’s. Zelfs in de regen hadden de gerechten een bijzondere charme – de warme, smaakvolle hapjes boden een welkome troost tegen het grijze weer. De verscheidenheid aan eten, van exotische lekkernijen tot zoete traktaties, hield onze smaakpapillen continu verrast en tevreden.

Swingen met Live Muziek en Optredens

De sfeer zat er goed in dankzij de live muziek, die zelfs door de regen niet werd gedempt. Lokale bands speelden enthousiast en het publiek zong vrolijk mee onder regenjassen en poncho’s. Het theateroptreden dat we zagen, was een perfecte afleiding van de druppels die op ons neerdaalden. Straatartiesten brachten een lach op ieders gezicht, regen of geen regen.

Een Ontspannen en Gezinsvriendelijke Sfeer

De relaxte en gezinsvriendelijke sfeer van het festival was onmiskenbaar. Overal stonden tenten en afdakjes waar mensen samenkwamen om te schuilen en gezellig met elkaar te kletsen. Kinderen renden rond, plassen vermijdend of juist zoekend, en het geheel voelde ondanks het natte weer als een warme gemeenschap. We vonden een gezellige picknickplek onder een grote parasol, perfect om onze gerechten op te eten en te genieten van het samenzijn.

Duurzaamheid te Midden van de Regen

De nadruk op duurzaamheid viel op, zelfs in het regenachtige weer. De foodtrucks gebruikten biologische ingrediënten en milieuvriendelijke verpakkingen, wat ons een goed gevoel gaf over wat we consumeerden. Het idee dat we bijdroegen aan een betere wereld, terwijl we genoten van al dat lekkers, maakte het extra speciaal.

De Prachtige Locatie: Amstelpark

Het Amstelpark was, ondanks de regen, een prachtige locatie voor het festival. De groene ruimtes en schilderachtige uitzichten hadden een unieke charme in de regen. De natte bladeren glinsterden en het geluid van regendruppels op de bomen zorgde voor een rustgevend achtergrondgeluid. Het park was een serene en mooie omgeving die het festival een extra dimensie gaf.

Praktische Informatie

Toegang tot het festival was gratis, wat een geweldige bonus was. Ondanks het weer verliep alles vlot en georganiseerd.

Mijn Conclusie

Het Trek Food Truck Festival in het Amstelpark heeft bewezen dat een beetje regen de pret niet kan drukken. De combinatie van heerlijk eten, levendige muziek, en een gezellige sfeer zorgde ervoor dat ik een geweldige tijd had, ongeacht het weer. Als je de kans krijgt, moet je dit festival zeker bezoeken – regen of zonneschijn, het is een ervaring die je niet wilt missen!

 

Hieronder een kleine impressie.

 

Met dank aan:

24Kitchen: Facebook | website |
Festival TREK: Facebook | Instagram | website |
Greenwheels: Facebook | Instagram | Twitter / X | website |

Heb je een kickass evenenment (als organisator of deelnemer) en wil je dat ik die kom vastleggen? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Liked this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.